Besplatna dostava za narudžbe iznad 38 eur
Dodatni popust od 20% na iznose iznad 110 eur

Pravila Privatnosti

LOLA, kao brend obrta Mouse & Click – vl. Lana Lovrić, Zagreb, je voditelj obrade tvojih osobnih podataka. Poštujemo tvoju privatnost i predani smo zaštiti i upravljanju tvojim podacima na pošten, zakonit i transparentan način i u skladu s važećim propisima, uključujući Uredbu 2016/679/EU (GDPR). Ovim Pravilima privatnosti opisujemo zašto i kako prikupljamo tvoje osobne podatke putem web-stranice, kako ih koristimo i štitimo, s kim ih dijelimo  i kako nas možete kontaktirati vezano uz zaštitu tvoje privatnosti.

ZAKONITOST OBRADE

Tvoje osobne podatke prikupljamo i obrađujemo na temelju različitih pravnih osnova, ovisno o prirodi osobnih podataka koji se pružaju i vrsti obrade.

Većinu osobnih podataka obrađujemo na temelju činjenice da je to nužno za poduzimanje koraka radi sklapanja ugovora na tvoj zahtjev.

Nadalje, možemo obraditi tvoje osobne podatke na temelju našeg legitimnog interesa. Kada se oslanjamo na naše legitimne interese, uvijek ćemo se pobrinuti da uravnotežimo te interese s tvojim pravima. Pri tome ćemo uzimati u obzir tvoja razumna očekivanja o obradi osobnih podataka koja se temelje na vašem ugovornom ili drugom odnosu s nama.

Tvoje osobne podatke obrađujemo i radi ispunjavanja svojih zakonskih obveza kao npr. obveze čuvanja poslovne dokumentacije i dr.

U određenim situacijama oslanjamo se na tvoju privolu kako bismo obradili tvoje osobne podatke. Ako tvoje osobne podatke obrađujemo na temelju dane privole, obavještavamo te da imap pravo u svakom trenutku povući privolu.

Kolačići

Ova web-stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga.

Odluka o dopuštanju korištenja kolačića na web-stranici u potpunosti je tvoja. Treba napomenuti da web-stranica funkcionira optimalno samo ako je omogućeno korištenje kolačića.

Što su kolačići?

Kolačići su male datoteke koje tvoj preglednik pohranjuje na disk prilikom posjete naše web-stranice. To omogućuje našoj web-stranici da prepozna tvoje računalo kada nas sljedeći put posjetiš, kako bi ti sukladno tome ponudili personalizirano iskustvo prilikom surfanja. Kolačići nisu usmjereni na špijuniranje korisnika i ne slijede sve što korisnik radi te nisu zlonamjerni kôd ili virus. Također, kolačići nisu povezani s neželjenim porukama ili spamom, ne mogu spremiti lozinku i nisu namijenjeni isključivo za reklame ili oglašavanje. Informacije poput tvog imena ili e-mail adrese neće biti spremljene – web-stranice ne mogu pristupiti tvojim osobnim informacijama i datotekama na tvojem računalu.

Obavještavamo te da pri posjeti našoj web-stranici daješ ili uskraćuješ privolu za upotrebu kolačića.

UVJETI KORIŠTENJA

Svako korištenje web-stranice www.lola-art.com podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web-stranici smiju se kopirati isključivo u nekomercijalne svrhe te za individualnu upotrebu, uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Nije dozvoljeno daljnje kopiranje, reproduciranje ili na neki način distribuiranje bez izričitog pristanka od strane LOLA. Svi korisnici koji pristupaju stranici na www.lola-art.com koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. LOLA neće biti odgovorna ni za kakve slučajne, indirektne, direktne, posljedične, ili kaznene štete nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja web-stranice www.lola-art.com ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njezinom sadržaju. LOLA zadržava pravo izmjene sadržaja ove web-stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.