Besplatna dostava za narudžbe iznad 38 eur
Dodatni popust od 20% na iznose iznad 110 eur

LOLA je hrvatski brend umjetničkih postera. LOLA je moj osobni osjećaj slobode, a tvoj odgovor na prazne zidove. Zidove koji traže nešto posebno, jednostavno i lijepo. Vizija LOLA brenda je približiti umjetnost i dizajn svim ljudima te učiniti ih dostupnim.

LOLA je nastala od prva 2 početna slova moga imena i prezimena: LOVRIĆ LANA. Nastala je u trenutku kada je cijeli svijet bio u karanteni, a kada se ja nikada slobodnije nisam osjećala. U trenutku kada sam se profesionalno osamostalila i otisnula u vode poduzetništva kao grafički dizajner.

Godina 2020. kao prva godina mog poslovanja po mnogočemu je bila izazovna i o kojoj će se još puno pričati. No vrijeme karantene i jedan projekt uređenja kuće s apartmanima u Bibinju, bili su početak jednog brenda koji slavi umjetničku jednostavnost i čistoću te donosi dizajn u interijere.

Projekt uređenja kuće u Bibinju, došao je kao odličan bijeg od stvarnosti. U stvarnom vremenu događao se potres, a ja sam se okrenula stvaranju. Bili smo okruženi porukama o fizičkom udaljavanju, a ja sam stvorila način povezivanja s umjetnosti i izražavanjem. Dobro je poznato uvriježeno mišljenje da su karantene i slične situacije katalizatori za kreativnost i inovacije. Napokon sam imala svo vrijeme svijeta, a impulsi i podražaji koje smo svakodnevno doživljavali na trenutak su nestali, stvorivši idealnu podlogu za stvaranje i nove početke.