Besplatna dostava za narudžbe iznad 38 eur
Dodatni popust od 20% na iznose iznad 110 eur

Upoznaj se s LOLA brendom

Upoznaj se s LOLA brendom

Uređenje interijera poseban je izazov, a osim dobrim komadima namještaja, dovoljno svijetla, ponekom biljkom te s određenim detaljima možemo postići visoku estetiku u prostoru. Upoznaj se sa zanimljivim hrvatskim brendom umjetničkih postera koji je nastao u karanteni, a dati će ti savršene odgovore ako tražiš inspiraciju za svoje prazne zidove. 

Odakle dolazi inspiracija?

Inspiraciju pronalazim u skandinavskoj vizualnosti i grafičkoj jednostavnosti. Privlače me lijepi interijeri koje gledam po Instagramu i Pinterestu uređeni s odmjerenom dozom lakoće i odvažnosti. Ponekad inspiraciju pronalazim u svom okruženju, ponekad je to vaza s eukaliptusom na mom stolu ili moja ruka. Često pratim rad australske umjetnice Ashley Holmes koja me oduševljava svojom apstrakcijom i ekspresionističkim slikama te lijepim i nježnim kolor shemama. Na kraju krajeva, inspiracija svakome dolazi iz svakidašnjeg života, a stil je taj koji se stvara kroz dugoročno inspiriranje lijepim stvarima, događajima i prostorima.

Kakvi su planovi za budućnost? Planiraš li raditi i nešto drugo osim postera?

Za sada mi je u planu proširiti paletu grafika LOLA postera. Trenutno sam završila jesensku kolekciju, a polako stvaram zimsku koja će biti monokromatska, a s time i malo hladnija, odmjerenija. Ideja mi je da kolekcije i paletu boja prilagođavam godišnjim dobima te da ponuda postera stalno raste. Došla sam i do ideje da ilustracije osvanu i na majicama. Portrete i razne citate mogu zamisliti kao jednu modnu ponudu, te kao sljedeći korak razvoja LOLA brenda. Želja mi je i jednoga dana naći vremena i posvetiti se slikarskoj tehnici mix media i proširiti ponudu uređenja zidova. Zasad je to samo još jedan hobi, no vjerujem da ću pronaći vremena – do sljedeće karantene…

Sljedeća objava